Cos cumparaturi Cos cumparaturi
Adaugati produse in cos!

Contul meu
Te afli aici:  Acasa / Shop
Cum cumpar & platesc ?!

Instructiuni renuntareExtraGarantia de retur (aplicabila doar la persoanele fizice!) In primul rand ne dorim ca fiecare client sa fie pe deplin multumit de produsele cumparate. Stim de asemenea ca e posibil pentru oricine sa faca la un moment dat o alegere mai putin inspirata. Daca ti-ai dat seama ca produsul cumparat nu e exact ce ti-ai dorit, trimite-l pur si simplu inapoi si iti vei primi banii integral. Poti face asta in primele 30 de zile de la cumparare, indiferent de modul de livrare sau de facturare.
 
Cum functioneaza?
 
ExtraGarantia de Retur este valabila doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la suplimente-nutritive.ro (PRO LIFE SRL). Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.
 
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.
 
Produsele returnate trebuie să fie SIGILATE, INTACTE si insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.
 
Inlocuire sau retur bani
 
In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Sc Pro Life, in contul indicat la completarea formularului.
 
De retinut
 
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
 
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
 
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.
 
Aceasta ExtraGarantie de Retur nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta. 

Condica de reclamatii
Tipareste | Magazin virtual suplimente nutritive © 2005 - 2018 S.C. PRO LIFE S.R.L. | Toate drepturile sunt rezervate | ANPC | Imprint