Cos cumparaturi Cos cumparaturi
Adaugati produse in cos!

Contul meu
Te afli aici:  Acasa / Shop
Termeni si Conditii

CONDIŢII DE LIVRARE

Note importante:

In cazul livrarii folosind operatorul de curierat rapid agreat de vanzator, costul transportului este de 13 lei, pentru orice localitate din lista de livrare a curierului.

Aceste comenzi sunt livrate doar dupa confirmarea telefonica sau prin email a comenzii (veti fi contactat de catre vanzator).


Pasul 1: Comanda se livreaza in maxim 48h de la data confirmarii acesteia.

Pasul 2: Comanda se trimite sub forma de colet prin serviciul mesagerie al Postei Romane si ajunge la orice destinatie din tara in 4 zile lucratoare sau se trimite printr-un curier rapid, la destinatie va ajunge dupa 1 zi de la expedierea coletului de catre firma noastra.

Comanda nu se livreaza la domiciliu ci la oficiul postal de care apartineti. La domiciliu veti primi doar un aviz de insotire cu care va prezentati la oficiul postal pentru a putea intra in posesia coletului.
Este necesar sa aveti si un act de identitate la dumneavoastra. (in cazul in care ati optat pentru livraea prin POSTA ROMANA)

In cazul in care ati optat pentru livrarea printr-un curier rapid, acesta va va aduce coletul la adresa specificata de catre dumneavoastra.

Pasul 3: Coletul cu comanda se ridica de la oficiul postal in urma prezentarii avizului si efectuarii platii (in cazul platii ramburs).
In cazul in care nu ridicati coletul in maxim 10 zile de la data primirii avizului, acesta se intoarce retur la expeditor, iar dupa 2 zile de la avizarea destinatarului se percepe taxa de depozitare de catre oficiile postale.

Important! Daca in termen de 7 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii nu ati primit avizul postal va rugam sa va prezentati la oficiul postal din localitatea dumneavoastra pentru a solicita coletul.


TERMENI

1. Definiţii

Pentru scopul acestor termeni si conditii: Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server. Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de Furnizor si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.suplimente-nutritive.ro - serviciile furnizate de Furnizor utilizatorilor inregistrati si clientilor sai. Marci se refera la faptul ca denumirea "suplimente-nutritive.ro", oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Furnizorului sau ale oricaror companii asociate. Furnizorul sau suplimente-nutritive.ro - se refera la S.C. PRO LIFE S.R.L. Utilizator - persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.

2. Obligatiile Furnizorului

2.1 Furnizorul si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate, sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Furnizorului, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

2.2 In nici o circumstanta Furnizorul nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

2.3 Raspunderea Furnizorului (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitrar), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 1 leu RON.

2.4 Furnizorul S.C. PRO LIFE S.R.L. isi asuma responsabilitatea anuntarii clientilor scris sau telefonic in legatura cu modificarile de preturi venite direct de la producatori ce apar ulterior comenzilor, iar comenzile care nu vor fi aprobate de catre client vor fi automat anulate.

3. Utilizare Improprie si Raspunderi

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale.

Clientul se obliga ca:

a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii a Furnizorulului pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa se exonereze de raspundere si sa nu actioneze Furnizorul in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Furnizorului si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Furnizor ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.

4. Securitate

4.1 Clientul ia la cunostinta ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

4.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Furnizorul va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

5. Informatii personale

5.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Furnizorul are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

a) pentru utilizarea acestor date de catre Furnizor in scopuri de vanzari si marketing;

b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

c) Furnizorul poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Furnizorului, ar putea prezenta interes pentru client;

6. Generalitati

6.1 Modificari ale acestor termeni si conditii Furnizorul poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.suplimente-nutritive.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. Furnizorul poate modifica termenii si conditiile oricand pe serviciile oferite prin intermediul sitului, si pentru fiecare utilizator in parte.

6.2 Forta Majora - Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Furnizorul nu este responsabil. Pentru serviciile gratuite, Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate. 

Tipareste | Magazin virtual suplimente nutritive © 2005 - 2018 S.C. PRO LIFE S.R.L. | Toate drepturile sunt rezervate | ANPC | Imprint